Tamer, atölyelerde incelemelerde bulundu

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Büyükşehir Belediyesi’nin tamir bakım ve onarım atölyelerinde incelemelerde bulundu.

VAN 17.04.2018 15:45:10 0
Tamer, atölyelerde incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Kendi öz bütçesiyle her geçen gün karına kar katan ve birçok alanda tasarruf sağlayan Van Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı bu alandaki çalışmalarına devam ediyor. Edremit ilçesinde yaklaşık 3 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına ait alandaki 14 atölyede yaklaşık 60 personel çalışıyor. Büyük bir özveriyle çalışan personel yaptığı işlerle önceki belediye dönemine göre iş gücünü iki kat artırarak hem tasarruf sağlayıp hem de belediyeye büyük kar sağladı.

 

     Büyükşehir belediyesi için büyük önem taşıyan atölyeleri Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer ziyaret etti. Atölyelerde incelemelerde bulunan Tamer ilgililerden bilgi alarak çalışmaları denetledi.

 

     Geçmiş dönemlere nazaran iş gücünde büyük bir başarı sağladıklarını belirten Tamer, “Büyükşehir’e ait atölyelerimizde kendi iş gücümüzle yaptığımız çalışmalarda çok başarılı olduk. Yaptığımız çalışmalarla ayrıca tasarruf sağladık. 2017’de sağladığımız başarıyı 2018 yılında da göstermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.