Taekwondo'da 3.'lük geldi

Türkiye Taekwondo Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan “Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası” Konya 100. Yıl Spor Salonu'nda 600 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

VAN 29.04.2015 23:59:36 0
Taekwondo
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Türkiye Taekwondo Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan “Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası” Konya 100. Yıl Spor Salonu'nda 600 sporcunun katılımı ile yapıldı. Yapılan müsabakalar Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde gerçekleştirildi. Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası'na 14 sporcu ile katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Takımı; 4 Minikler, 3 Yıldızlar, 6 Gençler ve 1 de Büyükler kategorisinde mücadele sergiledi ve Van’lı taekwondoculardan M.Hamza Kızılarslan, Hamza Yılğın ve Hazar Koç aldıkları dereceler ile Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler Takım Şampiyonası’nda Türkiye Üçüncüsü oldular.

Ödül töreni ardından konuşan Taekwondo Antrenörü Ömer Kızılarslan yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Türkiye Taekwondo Federasyonumuz tarafından Konya’da yapılan Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası'na ilimiz adına 14 sporcumuz ile katıldık. Sporcularımızın sergiledikleri müsabakalar oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Sporcularımız Takwondo Poomse Türkiye Şampiyonası’nda üç farklı kategorilerde aldıkları dereceler ile Genç Erkekler Takım Şampiyonası’nda Türkiye Üçüncüsü oldular. Buradan dereceye giren bütün sporcularımızı kutluyor, kendilerine başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

/ Haber MerkeziKaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -