Spor Toto 3. Lig başlıyor

Spor Toto 3. Ligde, lig heyecanı hafta sonu başlıyor. Bolu'da hazırlıklarını tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, Van'a dönerek ligin son hazırlıklarını kendi tesislerinde yapmaya başladı. Van Büyükşehir Belediyespor TKİ Tavşanl?

VAN 17.08.2015 11:10:48 0
Spor Toto 3. Lig başlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Haber: Salih Deniz
Spor Toto 3. Lig ilk yarı karşılaşmaları bu hafta sonu başlıyor. Kamp bölgelerinde hazırlıklarını tamamlayan takımlar, kendi tesislerine dönüp son hazırlıklarını yapmaya başladı. 19 Takımın mücadele edeceği ilk hafta karşılaşmaları, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta sezonun ilk maçında, Gölcükspor-Darıca Belediyespor karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk karşılaşması Cumartesi saat 17.30'da başlayacak. Pazar günü ise 8 karşılaşmayla lige devam edilecek. Pazar günü oynanacak 8 karşılaşmanın 4'ü saat 16.30'da başlarken, 2 karşılaşma 17.00, son 2 karşılaşma ise 17.30'da başlayacak.
İlk olarak kendi tesislerinde hazırlanan, 2. Etap çalışmalarını ise Bolu'da tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, Van'a döndü. Ligin son hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürmeye başlayan kırmızı siyahlı ekip, Pazar günü taraftarlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor.
Van Büyükşehir Belediyespor sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaparken, taraftarlarda kombine bilet ve forma satışlarıyla, takıma destek olmanın çalışmalarını yapıyor.
Geçen sezon başarısız bir grafik çizen ve ligde zor kalabilen Van Büyükşehir Belediyespor, bu sezon yine Tarık Daşgün'le yoluna devam edecek. Geçen sezon kadrosundaki birçok futbolcusuyla yolarını ayıran kırmızı siyahlı ekibin, daha çok genç yeteneklerle mücadele edeceği gelen haberler arasında. 1982 Yılında kurulan Van Büyükşehir Belediyespor, 2004-2005 futbol sezonunda Profesyonel ligle tanışmıştı. Van'ın tek profesyonel takımı olan Van Büyükşehir Belediyespor'un bu sezon 2. lig hedefine ulaşıp ulaşmayacağı merak ediliyor.
Kırmızı siyahlı ekibin bu hafta sonu karşılaşacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor, Türkiye Kömür İşletmeleri bağlı olan Garp Linyitleri işletmesinde çalışan, memur ve işçiler ile eş ve çocuklarının sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla 1943 yılında kurulmuş bir ekip. 2010-2011 futbol sezonun da Tarihinde ilk kez Bank Asya 1. Liginde mücadele eden, TKİ Tavşanlı Linyitspor, ligi 6. Sırada tamamlamıştı. Geçen sezon Spor Toto 2. Lig Beyza grupta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, ligi son sırada tamamlayarak 3. Lige düşmüştü.
İlk kez aynı grupta yer alan, Van Büyükşehir Belediyespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşması 23 Ağustos Pazar günü saat 16.30'da başlayacak.