SP’li kadınlar görme engellileri ziyaret etti

Saadet Partisi (SP) Van İl Kadın Kolları yöneticileri, “Beyaz Baston Haftası” nedeniyle Van Altı Nokta Körler Derneği ile Van Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

VAN 11.01.2020 17:01:30 0
SP’li kadınlar görme engellileri ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

SP Van İl Kadın Kolları yöneticileri, “7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” nedeniyle Büyükşehir İş Merkezi’nde bulunan Van Altı Nokta Körler Derneği ile Van Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti.
SP’li 5 kadın yöneticiyi, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Fazıl Bor ile Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mail Tam karşıladı.
Görme engellilerin Beyaz Baston haftasını kutlayan SP’li kadınlara dernek yöneticileri teşekkür etti. 
Bor ve Tam, “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle Saadet Partisi Van İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi bizleri ziyaret ederek günümüzü kutladılar, biz de İl Başkanı Özay İlhan, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Gazetemize açıklamada bulunan Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mail Tam, hafta dolayısıyla kimisinin kendilerini telefonla aradığını, kimi kurum ve kesimlerin de derneğe gelerek kendilerini kutladığını söyledi.
porno izle İlgiden memnun olduklarını dile getiren Tam, hafta dolayısıyla diğer yıllardan farklı olarak bu sene daha fazla bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade etti.
Tam, Edremit Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin de kendilerini arayarak hafta dolayısıyla birlikte bir etkinlik düzenlemeyi düşündüklerini söylediğini de aktardı.  
Haber: M.Selim Kurt

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi