SP Van İl Başkanı İlhan: 'Kucaklaşmanın adresi olacağız'

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, parti olarak Türkiye’de kucaklaşmanın ve buluşmanın adresi olacaklarını söyledi.

VAN 16.04.2018 09:51:44 0
SP Van İl Başkanı İlhan:
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

SP Van İpekyolu ilçe binasının önceki gün açılışı gerçekleştirildi. 

Bahçıvan Mahallesi Yüzbaşıoğlu Sokakta bulunan Ahmet Yavuzer İş Merkezi’ndeki binanın açılışını SP Van İl Başkanı Özay İlhan ile il ve ilçe yöneticileri birlikte gerçekleştirdi.
Okunan duanın ardından kurdele kesilerek ilçe binasının açılışı yapıldı.
Açılışta konuşan SP Van İl Başkanı Özay İlhan, şimdiye kadar faaliyetlerini il binasında gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizler daha önce Büyükşehir olmakla birlikte İpekyolu, Tuşba, Edremit teşkilatlarını kurduk. Fakat bugün nasip oldu İpekyolu için ayrı bir bina açtık. Çalışmaları genelde il binamızda yürütüyorduk, İpekyolu ilçe binamızı faaliyete geçirerek üzerimizdeki bu sıkıntıları da atlatmış olacağız.” dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNİ BELİRLİYORUZ”
SP’nin Türkiye’nin gündemini belirleyen parti konumuna geldiğini ifade eden İlhan, şunları kaydetti:
“Bundan sonra da tüm ilçe binalarımızın tamamını açarak Van’da, yerelde de Saadet Partimizi iktidara getirmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Saadet Partisi bugün Türkiye’nin gündemini belirleyen parti konumuna geldi. Partimize her geçen gün yeni katılımlar olmakta. Türkiye’nin kutuplaştığı, ayrıştığı noktada inşallah kucaklaşmanın, buluşmanın adresi olacaktır Saadet Partisi.”

 

İL DİVAN TOPLANTISI
İpekyolu ilçe binasının açılışı ardından da Şişli Öğretmenevi’nde SP Van İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. 
Toplantıya çok sayıda partili ve partinin il ve ilçe yöneticileri katıldı.
Divan oluşturulduktan sonra konuşan İl Başkanı Özay İlhan, hükümetin özellikle özelleştirme ile ilgili icraatlarını eleştirdi.
Tarım alanında yapılan özelleştirmeler dolayısıyla Türkiye’nin saman ithal eden ülke durumuna düştüğünü ifade eden İlhan, “Tütünden sonra şimdi sırada şeker var. Şimdi de şeker fabrikaları özelleştiriliyor. İlk etapta 13, ikinci etapta da 22 şeker fabrikası özelleştirilecek, bunların arasında Erciş Şeker Fabrikası da var. Ama biz Erciş Şeker Fabrikası’nı sattırmayacağız.” dedi.

 

İTTİFAK KONUSU
İlhan, seçimlerde hiçbir parti ile ittifak kurmayacaklarının da altını çizerek, “Biz ülkenin bütün mazlumlarıyla, yoksularıyla, köylüsüyle, işsiziyle kısaca 81 milyon vatandaşıyla ittifak yapacağız, herhangi bir parti ile ittifak yapmayacağız” ifadelerini kullandı.
 Haber: Adil HARMANCI

 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi