SP İl Başkanlığı terörü lanetledi

Kayseri’de askerlere yönelik saldırıyı lanetleyen Saadet Partisi Van İl Başkanlığı, kaosa zemin hazırlama çalışmalarının olduğunu açıkladı. Başkanlık tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizin her tarafına adeta güvensiz hal

VAN 17.12.2016 17:15:13 0
SP İl Başkanlığı terörü lanetledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kayseri’de gerçekleşen saldırıyı nefretle lanetlediklerini açıklayan Saadet Partisi İl Başkanlığı, şehit düşen askerlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

   Tüm terör saldırılarını lanetleyen Saadet Partisi İl Başkanlığı, açıklamanın devamında; “Yaşanan onlarca patlamada bugüne kadar bir çok sivil, asker, polis, korucu, çoluk çocuk kadın erkek demeden insanlarımız katledilmiştir. Ülkemizin her tarafına adeta güvensiz hale getirmeye çalışan terör örgütleri ülkede kaosa zemin hazırlamaya çalışmaktadır. Siyonizm’in güdümündeki emperyalist devletlerin plan ve programlarının uygulayıcısı konumunda ki taşeron terör örgütlerine karşı ülkemizin terörle mücadele anlamında yaptıklarını mutlak suretle gözden geçirmesi gerekmektedir. Bugün Suriye ve Irak sınırlarından ülkemize hangi ülkelerin yabancı istihbaratlarının hangi teröristlerin girdiği belli değildir. Çözüm sürecinde ülkenin dört bir yanına bombaları yığınak yapanlar bugün bombalarını patlatarak ülkemizin evlatlarını katletmektedir. Kınamak, lanetlemek herkesin görevidir fakat bugün teröre karşı ciddi tedbirler alınması gerekmektedir. Ateş düştüğü yeri yakmakta ve her geçen gün evlerimize ateş düşmektedir. Saadet Partisi Van il Başkanlığı olarak Ülkemizin birlik ve beraberliğini kasteden tüm kesimlere karşı gerekli tüm tedbirlerin alınması temennisiyle Aziz Milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor yaşanan bu saldırının son olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.