SONDAN BİRİNCİLİKLERE ALIŞTIK?

VAN HÜSRANLARI YAŞIYOR!

VAN 21.12.2015 11:53:30 0
 SONDAN BİRİNCİLİKLERE ALIŞTIK?
Tarih: 01.01.0001 00:00
 SONDAN BİRİNCİLİKLERE ALIŞTIK? VAN HÜSRANLARI YAŞIYOR!


Gezici Araştırma şirketi, 2015 yılında yerel yönetimlere yönelik performans araştırmasını yayınladı. 30 büyükşehirde yapılan anket ile en başarılı büyükşehir belediye başkanını ve en başarılı ilçe belediye başkanlarını halka soran Gezici'nin anketinden Van ile ilgili şok bir sonuç çıktı. 

 

Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer alırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ilk 3'e giremedi. İlk 3'teki belediyeler şok etkisi yaratırken Van Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili sonuçlar ise şaşırttı. Yapılan ankette Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya en düşük puan ile 30'uncu sırada yer aldı.

 

EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANI: SONER ÇETİN

Araştırma kapsamında vatandaşlara en başarılı ilçe belediye başkanı da soruldu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in ilk sırada olduğu listede Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ikinci, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalarüçüncü oldu.

Gezici'den en başarılı belediye başkanları anketi
Gezici'nin yayınladığı en başarılı Belediye Başkanı anketinde birinciliği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aldı
 Gezici Araştırma şirketi, 2015 yılında yerel yönetimlere yönelik performans araştırmasını yayınladı.

Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer aldı.

İŞTE O SONUÇLAR

EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI