Sokak lambaları elden geçirilmeli!

Van'ın aydınlatma sorunu bir türlü giderilemedi. Birçok merkez mahallede yanmayan sokak lambaları vatandaşın tepkisine neden oluyor. Edremit İlçesi sahil boyunca da birçok yerde yanmayan, patlayan, bozuk olan lambalar objektiflerimize yansırke

VAN 27.06.2015 13:53:22 0
Sokak lambaları elden geçirilmeli!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

Ramazan ayı ile birlikte gürültülü ortamdan uzaklaşmak ve yeşil alanda iftar açıp dinlenmek isteyen vatandaşlar piknik alanlarına akın ediyor. Ailelerin bu sosyal aktivitesi yetkililerin sorumsuzluğu nedeniyle gölgede kalırken, piknik alanlarında da kötü bir görüntü oluşturmanın yanı sıra endişe uyandırıyor. Özellikle Edremit İlçesi sahil boyunca birçok yerde yanmayan sokak lambaları piknik alanlarının karanlıkta kalmasına neden oluyor. Karanlık nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor.
Van'da Edremit İlçesi sahil boyu başta olmak üzere birçok noktada, ana ve ara yollarda aydınlatma konularında zaafiyet yaşanıyor. Yetkililerin bu konuya duyarsız olduğu gözlemlenirken, birçok ara ve ana arterlerde yanmayan, patlayan, bozuk olan lambaların olduğu görüldü.. Vatandaşlar yetkilileri bu konuda daha hassas davranmaya çağırırken, kentin aydınlatma sorununun çözülmesini istiyor.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Fazıl Erüş