Soğanda, şehit ailelerini ziyaret etti

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü vesilesiyle şehit ailelerini ziyaret etti.

VAN 19.03.2017 16:39:19 0
Soğanda, şehit ailelerini ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Beraberindeki AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah İpin, Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Tülay Işık, Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Edanur Arvas, il yönetim kurulu üyeleri Sabahat Aras Şen ve Mehmet Ergünyürek ile İstasyon Mahallesinde Öztürk ailesi, Alipaşa Mahallesinde Dilmaç ile Şabaniye Mahallesinde Sarıbulak ailesini ziyaret etti. 
    Ailelere Kuran'ı Kerim ve Türk bayrağı takdim eden Başkan Soğanda, şehitlere birkez daha rahmet diledi. 
Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü vesilesiyle şehit ailelerini ziyaret ettiklerini ifade eden Soğanda, şehit ailelerinin her zaman emirlerinde olduklarını belirterek şehit ailelerinin şehitlerden kalan en kutsal emanetler olduğunu dile getirdi. Soğanda, "Şehit ailelerimiz bizlerin en onurlu emanetleridir. Onları her zaman başımızın üzerinde taşıyoruz. Bizim başka bir ülkemiz yok. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Bizlerde bugün şehit ailelerimizi birkez daha ziyaret ederek yanlarındaki olmak istedik. Bu vesile ile tüm şehitlerimize birkez daha Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.