Sofa Mimari Tasarım stüdyosu açıldı

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar'ın oğlu Muhammet Beheşti Yaşar'ın mimarlık bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

VAN 20.03.2017 09:41:34 0
Sofa Mimari Tasarım stüdyosu açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Şerefiye Mahallesi Santral 5'nci Sokak'ta bulunan Haydaroğlu İş Merkezi A Blok 4'ncü katta bulunan Sofa Mimari Tasarım Stüdyosu'nun açılışına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, yardımcıları Mehmet Yaşar, Fazıl Tamer, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı daire amirleri, personeller ve vatandaşlar katıldı.


          Katılımcıları ağırlayan Mehmet Yaşar'ın mutluluğu yüzünden okunurken, sevenleri de bu sevincine ortak oldular. Yapılan sohbetlerin ardından mimarlık stüdyosunun açılışına geçildi. Yaşar'ın mimar oğlu Muhammet Beheşti Yaşar, böylesi mutlu bir gününden kendisini bırakmayanlara teşekkür ederken, baba Yaşar'da başta Gülşen Orhan ve Mustafa Yalçın olmak üzere tüm katılımcılara şükranlarını iletti. 
Orhan ve Yalçın'ın da hayırlı olsun temennisi ile ilgili birer konuşma yapmalarının ardından mimarlık stüdyosunun açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesildi. Program katılımcılara ikramların sunulması ile sona erdi.

KAYNAK BÖLGE GAZETESİ