Sinir'e anlamlı ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem ve Gözlemciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir’i ziyaret etti.

VAN 10.10.2012 20:18:38 0
Sinir
Tarih: 01.01.0001 00:00
TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Erol Akyürek, Erkan Odabaşı, Taner Coşkun, Burak Uğurlu ve Özcan Sultanoğlu, yeni yönetim olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir’i ziyaret ettiler. Yaptıkları ziyareti yeni yönetim ile kurum amirlerinin tanışması için gerçekleştirdiklerini söyleyen Akyürek, “Yönetime seçildikten sonra bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etmek ve tanışmak istedik. İlk ziyaretimizi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir’e yaptık. Ziyaretlerimiz devam edecektir. Bizi çok iyi bir şekilde ağırlayan Sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aslan Sinir’e yönetimimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretin kendilerini memnun ettiklerini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ise, “Bu tür ziyaretlerin ilimizde devamlılık kazanması lazım. Sürekli olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermeliyiz. Bu nedenle bizleri ziyaret eden TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Erol Akyürek ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.