Şimdi Van zamanı

Havaların iyiden iyiye ısındığı bu günlerde vatandaşlar soluğu mesire alanlarında, göl kıyılarında alıyor.

VAN 10.07.2018 10:43:41 0
Şimdi Van zamanı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van'da gündüz hava sıcaklıkları 30 derece civarlarında seyretmesine rağmen akşamları sıcaklık 20 derecenin altına düşüyor. Gece serin, gündüz ise göle girmeye son derece müsait bir hava ikliminin olduğu Van'da vatandaşlar da bu fırsatı değerlendiriyor. Özellikle hafta sonları göl kıyılarına akın eden Vanlılar, Van Gölü'nde yüzmenin keyfini çıkarırken, diğer taraftan da mangal ve semaverleri yakarak stres atıyor.

Van'da durum bu iken, özellikle yakın illerde göle girme fırsatı bulamayanların sıcak havalardan bunaldığı belirtiliyor. Özellikle sosyal medyadan Van'daki göl ve gece oluşan serin havaya atıfta bulunanlar da, “Şimdi Van Zamanı” diyerek, misafirleri Van'a davet ediyor.

Yaz aylarında tatilin en iyi geçirilebileceği illerden biri olarak gösterilen Van'a yerli turistleri davet eden vatandaşlar, “Gece serin havanın, gündüz şifalı gölün tadını çıkarmak isteyen herkesi Van'a bekliyoruz” diyorlar.

Turizm acenteleri ve bazı oda başkanları da yine, tatil planı yapanlara çağrıda bulunarak, insanları yaz aylarının en güzel geçirilebileceği illerden biri olan Van'a davet ediyorlar.
Haber: Mürsel Öner

Şimdi Van zamanı

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: