'Sigaranın zararları' konulu seminer düzenlendi

Hayatın Renkleri Solmasın Derneği ile SBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi işbirliğiyle “Sigara ve zararları” konulu seminer düzenlendi.

VAN 19.03.2022 11:50:32 0
'Sigaranın zararları' konulu seminer düzenlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hayatın Renkleri Solmasın Derneği ile SBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi işbirliğiyle hasta ve hasta yakınları ile hastanede çalışan personele yönelik “Sigara ve zararları” konulu farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

SUNUM SONRASINDA  BROŞÜR DAĞITILDI

Seminerin sunumunu Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Başkanı sosyolog Osman Turğut, yaptı.
Soru-cevap şeklinde tamamlanan seminer sonunda katılımcılara, sigaranın zararlarını anlatan broşürler ve el ilanları dağıtıldı. 
 
“100’E YAKIN KATILIM OLDU”

Seminerle ilgili bilgi veren Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Başkanı Turğut, “Bu çalışmamız Bölge Araştırma Hastanesinde yatan hasta ve hasta yakınlarına ve servislerde çalışan personele yönelik oldu.” dedi.
Sigarayı bırakmak isteyenlere yönelik de bilgilendirmede bulunduklarını belirten Turğut, şunları aktardı:
“Buradaki esas gayemiz de zararlı alışkanlıklar içerisinde yer alan sigaraya karşı vatandaşlarımızı bilgilendirmek. Bırakmayı düşünenlere yönelik de bilgilendirme semineri düzenledik. Yaklaşık olarak 100’e yakın katılım gerçekleşti. Çalışmamızın sonunda da katılımcıların sorularını cevaplandırdık ve yine derneğimize ait bilgilendirici broşürler dağıttık.”  Haber: Adil Harmancı