SGK borçlarının yapılandırılması için son gün bugün

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan borçların yapılandırılması için son işlem tarihi bugün sona eriyor. SGK Van İl Müdürü Abidin Göksoy, başvurular için son uyarısını yaptı.

VAN 30.09.2021 10:14:37 0
SGK borçlarının yapılandırılması için son gün bugün
Tarih: 01.01.0001 00:00

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun hükümlerinden yararlanmak için öngörülen başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri birer ay ötelenmişti.

SON GÜN BUGÜN

Ülke genelinde milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren vergi ve ceza borçlarına yönelik borç yapılandırma işlemleri bugün sona eriyor.
Vergi dairelerine, gümrük müdürlüklerine, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK), belediyelere ve alacakları yapılandırılan çok sayıda idareye başvurular, bugün (30 Eylül Perşembe) mesai bitimine kadar yapılabilecek.

VAN SGK MÜDÜRÜ GÖKSOY UYARDI

Van SGK İl Müdürü Abidin Göksoy, yapılandırma ile ilgili olarak son uyarısını yaptı. 
Tuşba Ziraat Odasını ziyaret eden Göksoy, Oda Başkanı Hasan Özgökçe ile borçların yapılandırılması konusunda bir süre sohbet etti.
Göksoy, mükelleflerin son tarihi ve son saatleri kaçırmamalarını ve yapılandırmadan faydalanmalarını istedi. 

ODA TARAFINDAN DA DUYURULDU

Van SGK İl Müdürü Abidin Göksoy’un yaptığı son hatırlatma Tuşba Ziraat Odası tarafından da oda üyelerine duyuruldu.
Oda tarafından yapılan açıklamada, Van SGK İl Müdürü Abidin Göksoy’un ziyaretinden duyulan memnuniyet ifade edilerek, yapılandırmadan halen faydalanmayanların bugün mutlaka zaman ayırarak gerekli işlemleri tamamlamaları gerektiği belirtildi.  
Haber: M.Selim KURT

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi