Seyyar satıcıların, yol işgallerinin görüntüleri ekranlarımızda

Doğu Anadolu ve komşu ülkelerin uğrak noktası olan, bu bölgelere adeta başkentlik görevinde bulunan Van’a yakışmayan görüntüler Van Gölü TV ekranlarında.

VAN 2.09.2021 13:54:01 0
Seyyar satıcıların, yol işgallerinin görüntüleri ekranlarımızda
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Doğu Anadolu ve komşu ülkelerin uğrak noktası olan, bu bölgelere adeta başkentlik görevinde bulunan Van’a yakışmayan görüntüler Vangölü TV ekranlarında.

Yaklaşık 1.200.000 nüfusuyla metropol kent konumunda bulunan, tarihi ve doğal güzellikleri ile yılda milyonlarca yerli ve yabancı turistin akın ettiği Van’da şehrin genel görünümünü bozan, ‘görüntü ve gürültü’ kirliliği yaratan yol işgalleri, seyyar satıcıların yerli yersiz açtıkları tezgahlar ‘Bu kadarına da pes!’ dedirtiyor. Şehrin merkezinde, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu yerlerde kurulan tezgahlar, bazı esnafların işgal ettiği kaldırımlardan birçok vatandaş şikayetçi. Aynı zamanda belediyelerin yol çalışması yaptıkları yerlerde bile boş alan bulduğu an tezgahını kuran seyyar satıcılar, dükkanının önünü huniler ve resmen barikat diyebileceğimiz araçlarla kapatan bazı esnaflar, büyük problemlere yol açıyor. Özellikle Güneş Sokak, 11. Sokak, Yeniyol ve Zübeyde Hanım Caddesi Mevkii, 2015. Sokak, Sarımurat Sokak’ta büyük sorunlar mevcut. Görüntüler Vangölü TV ekranlarında sizlerle olacak.

1-7 Eylül Zabıta Haftası hasebiyle de öncelikle Zabıta görevlilerimizin haftasını kutlar, bu haberimizi dikkatle izlemelerini de tavsiye ederiz.

Kaynak: VanGölü TV