Şevli'den STK'lara ziyaret

Seçim gezilerini sürdüren Doç. Dr. Hamdullah Şevli Van'ın tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

VAN 20.03.2015 19:25:06 0
Şevli
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Hamdullah Şevli STK’ları ziyaret etti. STK’ların ilgi gösterdiği Şevli büyük ilgi gördü.

 

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Van Milletvekili aday adayı Hamdullah Şevli meslek odalarını, dernekleri, vakıfları ziyaret etti. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Şevli Van'ın sorunları sıkıntıları ile alakalı uzun ve keyifli bir sohbet yaptı. Burada konuşan Şevli şu ifadelere yer verdi: “Sivil Toplum Örgütleri kentimizin vizyonudur. Onların gücü ve etkinliği arttıkça Van’ımızda o oranda güçlü, etkin ve büyüyen bir şehir olacaktır. Bölgeler arasındaki farklılıkları gidermek amacıyla bölgesel projeleri hayata geçirmek zorundayız. Sivil toplumun güçlenmesi adına bizlere büyük sorumluluklar düşmektedir. Gönül birliği ile hareket edinilmeli imkanların en üst düzeye çıkarılmasının gerektiğini düşünüyorum.” Şevli sivil toplum ve derneklerle el ele verip Van şehrine ve Van’ın insanlarına faydalı hizmetlerde bulunacaklarını ve refah düzeyini artıracaklarını aktardı.

 

Şevli’nin konuşmasının ardından Başkanlar ve yöneticilerde Şevli'nin ziyaretinden dolayı teşekkür ederken kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.