Serhad FM Yeni Yayın Döneminde

Van`ı sevilen radyosu Serhad FM (103,0) 15 Mart`ta yeni programlarla başladığı yeni yayın döneminde büyük beğeni topluyor.

VAN 28.03.2013 10:02:11 0
Serhad FM Yeni Yayın Döneminde
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan Serhad FM Genel Yayın Yönetmeni Abdulvahap Akkay, yeni yayın döneminde dinleyicilerinden olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, Yeni yayın dönemine giriş sebepleri ve geldikleri nokta ile ilgili önemli bilgiler verdi.
 
"15 Mart`ta 15 yeni program"
103.0 frekansı ile üç yıldır hizmet verdiklerini anlatan Abdulvahap Akkay, bu süre içerisinde dinleyicilerine hep daha iyisini nasıl sunacaklarını düşündüklerini belirterek, "Çünkü biz şunu iyi biliyoruz ki, her ne kadar programlarınız iyi olsa bile tekrar bir yerden sonra bıkkınlığa sebep olur. Ve dinleyicileriniz bir yenilik bekliyor. Bizler de bu bilinçle Mart ayının başlarında başladığımız yeni yayın dönemi çalışmalarımızı 15 Mart`tan itibaren tamamladık. Ve `15 Mart`ta 15 yeni program` sloganıyla bu döneme başladık" dedi.
 
"Dinleyicilerimizle birlikte yeni yayın dönemimizi şekillendik"
Yeni yayın dönemiyle ilgili dinleyicilerinden öneriler aldıklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını anlatan Akkay sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu çerçevede yeni yayın dönemimizi şekillendirdik. Mevcut olan birçok programımız değişti. Bununla birlikte dediğim gibi hem monotonluğun önüne geçmiş olduk hem de dinleyicilerimize daha kaliteli programlar sunmuş olduk."
 
Yeni Programlarıyla ilgili büyük beğeni topladıklarını belirten Akkay, "Dinleyicilerimizden bu güne kadar olumsuz bir tepki almadık önerileri oldu. Program saatleriyle ilgili kimi önerileri oldu. Bizler de bunları değerlendirerek, zamanlamayı ona göre yaptık. Hamdolsun yeni yayın dönemimizi en güzel şekliyle sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.
 
"Köylülerimizi de unutmadık"
Yeni yayın dönemindeki bazı programlardan söz eden Akkay, "Daha önce de ifade ettiğim gibi tefsir üzerine Kur`an İklimi, Feyzul Kur`an adlı mealli hatim programımız var. Siyer noktasında Siyer Mektebi, Sahabelerin hayatını anlatan Hayattüs Sahabe, köylülerimizin sesini duyurma noktasında Kürtçe programımız Dengé Gondéme. Özellikle bu programımızla köylülerimizin görünmeyen sıkıntıları kıyıda köşede kalmış ve bu güne kadar görülmemiş olan mağduriyetler ve sıkıntılarını kamuoyu ve dinleyicilerimizle paylaşacağız. Bunların yanında nebilerin izindeyiz, Heyata Embiya, Ferzende ve Anneler için çocuğumu büyütüyorum. Gibi birbirinden faydalı programlarımız var."
 
"Salâvat kampanyası devam ediyor"
Geçen ay Van Peygamber Sevdalıları Platformu ile Serhad FM`in ortaklaşa başlattıkları "Efendimize Her Gün Binler Salâvat" kampanyası ile ilgili de bilgi veren Akkay, "Bir ay önce Van Peygamber Sevdalıları Platformu ile birlikte başlattığımız salâvat kampanyamızda tüm güzelliğiyle devam ediyor. Dinleyicilerimizden de ciddi bir teveccüh var. Yediden yetmişe herkes bizleri arayıp salâvat alıyor ve bizlerle paylaşıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de ciddi bir ilgi ciddi bir talep var. Kardeşlerimizden ricamız bunu yaymaları ve bu güzelliği herkese ulaştırmalarıdır" ifadelerinde bundu.
(Murat Dalgın - İLKHA)