Selimbey Mahallesi'nde su kesintileri…

Van'ın İpekyolu İlçesi'ne bağlı Selimbey Mahallesi'nde sık sık içme suyu hatlarında meydana gelen arızalardan dolayı suların kesildiği belirtiliyor. Mahalle sakinleri, VASKİ'nin söz konusu soruna kalıcı çözüm bulma

VAN 30.07.2021 10:39:41 0
Selimbey Mahallesi'nde su kesintileri…
Tarih: 01.01.0001 00:00

İpekyolu İlçesi Van Kalesi yakınlarında bulunan Selimbey Mahallesi'nde son zamanlarda yaşanan arızalardan dolayı sürekli su kesintilerinin olduğu ifade ediliyor.

Mahallede su kesintilerinin sık sık meydana geldiğini söyleyen sakinler, Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ)  Genel Müdürlüğü'nün soruna kalıcı bir çözüm bulmamasını istiyor.

Meydana gelen su patlaklarından dolayı mahallede yer yer kazıların yapıldığını ve yolların bozulduğunu belirten sakinler, kalıcı bir çözümle bu sorunun ortadan kaldırılmasını bekliyor.

Susuz bir hayatın mümkün olmadığını söyleyen vatandaşlar, VASKİ'nin mevcut sıkıntıya çare bulması temennisinde bulunuyor. Sık sık su kesintisinden dolayı sürekli hazır su almak zorunda kaldıklarını dile getiren sakinler, mahallelerinde kaçak su kullanımının da olmadığını, kendilerine bu sıkıntıların reva görülmemesi gerektiğini dile getiriyorlar.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun