Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine uğurlandı

Cizre'de yaşananları protesto için Süphan Mahallesinde yolu trafiğe kapatan bir gruba müdahale için ekiple olay yerine giden Edremit İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, trafik kazasında şehit düştü. Şehit Emniyet Amiri Önder gözyaşl

VAN 11.09.2015 17:06:53 0
Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine uğurlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığında düzenlenen cenaze töreni öz geçmişlerinin okunmasının ardından Van İl Müftüsü NimetullahArvas, dua etti.
Şehit Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'in eşi Semra Önder veoğlu Abdulsamet Önder'in acıları yürekleri dağladı. Emniyet Amiri Önder'in bir oğlu ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde polis olarak görev yapıyor.
Cizre'de yaşananları protesto için mahalle yolunu trafiğe kapatıp slogan atan bir gruba müdahale için ekiple olay yerine giden Edremit İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, yoldan karşıya geçmeye çalıştığı sıra bir otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanmıştı. Önder, kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığında törenle memleketi Tokat'a gönderildi. Cenaze törenine Van Valisi İbrahim Taşyapan, yardımcıları, ilçe kaymakamları, Van İl Müftüsü NimetullahArvas, askeri erkan ve polisler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bölge: Burhan Ergin