Sarıgül, VGC'yi ziyaret etti

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ziyaretlerde bulunmak için geldiği Van’da, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

VAN 23.11.2017 10:11:11 0
Sarıgül, VGC
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, bir takım ziyaretler için geldiği kentte, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Sarıgül, VGC yönetim kurulu başkanı Fatih Sevinç, Başkan Yardımcısı Yusuf İdiz ve Genel Sekreter Ömer Aytaç Aykaç tarafından karşılandı. 

Sarıgül ziyaretinde Van’ın durumuna dair bazı bilgiler alırken, kentte birçok kesim ile buluşarak insanlar ile hasbihal ettiğini söyledi. 
Deprem döneminde Van’da belediye olarak inşa ettikleri Şişli Öğretmenevi’ni ziyaret ettiğini dile getiren Sarıgül, hayatını kaybeden 75 ismin anısına 75 odalı olarak inşa edilen öğretmenevi gibi bir eseri Van’a kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Tüm siyasetçilerin ardından böylesi eserler bırakması gerektiğine vurgu yapan Sarıgül, Türkiye’nin önemli isimlerine de çağrıda bulundu.

 

"GELİN VAN’I GÖRÜN"
Sarıgül, ülkenin önde gelen isimlerine yaptığı çağrıda: “Buradan ülkenin yöneticilerine, dinamiklerine, siyasilerine, belediye başkanlarına ve siyasilerine çağrıda bulunuyorum. Gelin Van’ı bu mevsimde de görün. Van’ın güzelliklerini yaşayın ve bu güzel misafirperverliği ile buluşun. Herkes Van’a gelmeli. Ben öyle yapıyorum. Ortada olağanüstü bir durum ya da olay olmadığında da herkes burada olmalı. Biz öyle yapıyoruz. Depremde geldik. Depremden sonra da defalarca ziyaretler yaptık. Hep de geleceğiz. Şişli de bu konuda bizim eserimizdir. Biz şehit olan 75 öğretmen anısına bir eser yaptık. Bunun için çok da mutluyum. Van’a hizmet etmek benim için gurur oldu. Yarın sandıktan çıkar çıkmaz da geldiğim yer yine Van olacak. Bu noktada Van’a hizmet etmek benim için gurur olacaktır.” dedi.
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, Sarıgül'e ziyaretinden ötürü teşekkür ederken, kentte yürütülen gazetecilik faaliyetleri ile ilgili bilgiler sundu. 
Yaklaşık bir saat kadar süren ziyaret fotoğraf çekimiyle son buldu. / Prestij Haber Merkezi