Sarı ve Ceylani’den ‘alışveriş günleri’ standına ziyaret…

Tuşba Kaymakamı Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylani, Tuşba kaymakamlığı SYDV Aile destek merkezi tarafından “Van ShoppingFest” alışveriş günleri adı altında Sanat Parkı’nda açılan standı ziyaret ederek gezdi.

VAN 17.03.2015 18:16:52 0
Sarı ve Ceylani’den ‘alışveriş günleri’ standına ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van’da, yerel piyasanın canlanması amacıyla "Van ShoppingFest" adı altında düzenlenen alışveriş günleri nedeni ile Tuşba kaymakamlığı SYDV Aile destek merkezi tarafından Sanat Parkı’nda açılan standı ziyaret eden Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani,stantta sergilenen el işi sanatları ile yapılmış yöresel kıyafet giydirilmiş bebekleri ve el yapımı tahta işçilikli tepsileri incelediler.
Düzenlenen ziyaretin ardından Aile destek merkezi çalışanları ve SYDV Müdürü Übeydullah Arvas tarafından Kaymakam Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylani’ye hediye taktim etti.
Yapılan ziyaret ve hediyelerin ardından Tuşba kaymakamlığı SYDV Aile destek merkezi ile ilgili açıklama yapan Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, “1 Koordinatör ve yardımcısı, 5 Kurs hocası ile birlikte dikiş-nakış, kuaförlük, okuma-yazma, Kuran-ı Kerim ve müzik kurslarında toplamda 185 kursiyerimize eğitim veriyoruz. ShoppingFest ve diğer sergilere hazırlık için 22.800 tl’lik kumaş alımı, 22.500 tl’lik tuhafiye malzemesi alımı, 3.600 tl’lik dikiş makinası alımı, 3.000 tl’lik kuaför malzemesi alımı yapılmış olup müzik kursları içinde müzik aletleri ve ses sistemi alım yoluna gidilmiştir” dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi