Saray İlçesi’ne hastane yapılıyor

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için arsa tahsisi ile ilgili, Saray’da incelemelerde bulundu.

VAN 27.11.2018 10:15:55 0
Saray İlçesi’ne hastane yapılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray Kaymakamı, Mehmet Halis Aydın’nı makamında ziyaret ederek, yeni yapılacak hastanenin arsasının belirlenmesi için ilçe planı üzerinde görüştü. Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş, Başkan Yardımcısı Dr. Adem Ergioğuz ve inşaat yapı  mühedisleri ile birlikte değerlendirmede bulunuldu.

   Saray Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, beraberindekilerle birlikte bazı arsalarda inceleme yaparak inşaat mühendislerinden bilgiler aldı.

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Sünnetçioğlu, “İlçeye yapılması planlanan yeni devlet hastanesi ile ilgili olarak arsa seçimi sıkıntıları vardı. Yer tahsisinde İmar sorununu çözmemiz gerekiyordu bundan dolayı Saray Kaymakamımız Sayın  Mehmet Halis Aydın beyle çeşitli alternatiflere baktık. Hastane yapılabilmesi için öncelikle arsanın kesinleşmesi gerekiyordu,  ilçemizde yapılacak olan Devlet Hastanemiz, Yatırım programları içerisinde yer almaktaydı. Hastanede acil servis ve poliklinikler olmak üzere 10 yatak kapasiteli olacak” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi