Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem Van’da…

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, beraberinde bulunan başkan yardımcıları Hamdullah Arvas, Mehmet Genç ve bir grup işadamı ile geldiği Van’da Tuşba Belediyesi’ni ziyaret etti.

VAN 20.03.2017 11:16:15 0
Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem Van’da…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Belediyeye gelen Başkan Erdem ve beraberindekiler, Başkan Özgökçe ve Başkan Yardımcısı Necati Yertürk tarafından karşılandı.

   Erdem ve heyetine Başkan Özökçe, tarafından belediyenin hizmetlerinin yer aldığı bir sunum yapıldı.

    Başkan Erdem ve heyetinin Tuşba Belediyesi’ne yaptığı ziyarette son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Özgökçe, halkımın kendilerine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi.

 

   ÇALIŞMALARINI, ERDOĞAN VE YILDIRIM’IN ÇALIŞMALARINA BENZETTİ

    Başkan Özgökçe, kendi çalışmalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın çalışmalarına benzeterek, “Nasıl ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bu ülkenin refahı huzuru için gece gündüz demeden  hizmete devam ediyorlarsa, bizler de Tuşba’mızın ve Van’ımızın refahı için gece gündüz demeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Tuşba Belediyemiz Van’ın Büyükşehir statüsü kazanması ile birlikte sıfırdan kurulan bir belediye olmasına rağmen, yaptığımız hizmetleri  gördünüz. Bunlarla yetinmeyerek Tuşbamız için hazırladığımız devasa projelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Allah’ın izni ile çok güzel hizmetlerle  Tuşbamızı ülkemizin en gözde yaşanılır, turizmin ve huzurun başkenti yapmayı hedefliyoruz. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken siz değerli belediye başkanlarımızın destekleri ile inşallah bunları çok kısa sürede gerçekleştireceğiz. Ziyaretinizden ötürü tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

    BAŞKAN ERDEM’DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER…

   Tuşba Belediyesi’nin 3 yıl gibi kısa sürede hayata geçirdiği projeleri inceleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Özgökçe’ye yönelik övgü dolu sözler sarf etti.

    Erdem, “Fevzi Başkanım sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Üniversitedeki  kariyerinizi bırakarak halka hizmetkâr olmak için çıktığınız bu yolda büyük gayretler gösterdiğiniz aşikârdır. Bu güzel çalışmalarınızın katlanarak  devamını dilerim. Belediyecilik anlamında ittifakımızın olacağını belirtmek isterim. Hizmetlerinizde ortak akıl yürüterek vatandaşlarınıza daha kaliteli ve daha modern hizmetler sunmak için her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Halka hizmet yolunda verdiğimiz bu kutsal mücadelede başarılı olmanızı yüce Allah’tan niyaz ederim” şeklinde konuştu.

    Yapılan ziyaretin ardından Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e Van kilimi başkan Erdem de Özgökçe ye Sancaktepe Vazosunu hediye etti.