Sanayi sahasının toprak yolu asfaltlandı

Van Oto Sanayi yanında bulunan sentetik çim sahanın yanındaki toprak yol, Sanayi Esnaflarından ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Dülger'in girişimleri sonucu, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı.

VAN 16.08.2017 10:28:28 0
Sanayi sahasının toprak yolu asfaltlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Sanayi Sahasının yanında bulunan toprak yol asfaltlandı.
   Gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sanayi Esnaflarından Fatih Dülger, "Bizler uzun süredir buraların asfaltlanması için girişimlerde bulunduk. Ben bu işe gönüllü olarak emek sarf ettim. Gençlik Hizmetleri Spor Müdürümüz Nevzat İnanç ve TFF Van Bölge Müdürümüz Cengiz Polater'in de görüşmeleri ile Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapı Daire Başkanlığı ile irtibata geçtik. Görüşmelerimiz sonunda yollar asfaltlandı. Eski toprak yolun şimdi asfaltlanması, buradaki tüm gençleri de mutlu etti. Ben bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
   Konuşmasında Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne de teşekkür eden Dülger, bu yolun asfaltlanmasında kendilerinin de katkısının olduğunu sözlerine ekledi.
   Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç da söz konusu yolun asfaltlanmasından ötürü, sosyal medya aracılığıyla emeği geçenlere teşekkür etti.