Sanat Sokağı’nda onarım çalışmaları…

İpekyolu Belediyesi, mevsim şartlarının elverişli olmasıyla birlikte kentin en işlek sokağı olan sanat sokağının da onarımını yapıyor.

VAN 17.04.2015 16:36:33 0
Sanat Sokağı’nda onarım çalışmaları…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Merkez İpekyolu  Belediyesi Fen  İşleri  Müdürlüğü Van'ın  en işlek sokağı olan sanat sokağında tadilat çalışmalarına başladı.
 Daha önce depremden dolayı yıkım kararı verile Doğu İş Merkezinin kış ortasında yıkımının yapılmasında dolayı sokakta oluşan tahribat oluşmuştu. Mevsim şartlarından dolayı  çalışmalarını zorunlu durduran İpekyolu Belediyesi mevsim şartlarını elverişli olmasıyla birlikte Sanat Sokağını yapımına başladı.
İpekyolu Belediyesi Fen  İşleri  Müdürlüğü tarafında eş zamanlı olarak mahallelerde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Daha önce stabilize çalışmalarının tamamlandığı Şerefiye Mahallesi Veteriner Sokakta parke taşı döşemeye başlandı. Parke taşı döşemesi mahalleliyi memnun ederken mahalle sakini Tahir Sayan ''yirmi yırdır Van yaşamaktayım, ilk kez bizim mahallede parke taşı döşeme çalışması yapılıyor, bundan dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz. İpekyolu Belediyesi'nin bu yıl mahallemizde yaptığı hizmeti yirmi yıldır hiçbir belediyeden görmedik'' diye konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi