Şampiyon sporculardan Müdür İnanç'a ziyaret

Türkiye Kickboks Şampiyonası’na katılan Vanlı sporcular Türkiye şampiyonluğu ve farklı derecelerle döndüler.

VAN 7.08.2015 10:49:04 0
Şampiyon sporculardan Müdür İnanç
Tarih: 01.01.0001 00:00


Türkiye Kickboks Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Türkiye’nin 80 ilinden 3 bin 500 sporcunun katıldığı Türkiye Kickboks Şampiyonası’na Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kickboks Takımı ise 8 sporcu ile katıldı.

Müsabakalarda Van adına mücadele sergileyerek yıldızlar kategorilerinde Türkiye şampiyonu, ikinciliği ve üçüncülüğü olan Vanlı sporcular ve antrenörleri Zeyidin Dalğıç, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ı ziyaret etti. Kickboks antrenörü Zeyidin Dalğıç, Van adına yurt içi birçok müsabakalarda sayısız başarılara imza attıklarını belirterek, “Bu başarılardan birisi de Isparta’da yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonası’dır. Katıldığımız yarışmaların birçoğunda Türkiye şampiyonluğu, ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. İlimiz adına bu güzel başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik ediyor, bizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı il müdürümüz Nevzat İnanç Beye teşekkür ediyoruz” dedi.

Şampiyon sporcuları ve antrenörleri Zeyidin Dalğıç’ı ağırlayan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, “Öncelikle bu güzel başarılarından dolayı antrenörümüzü ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. İlimiz sporcuları her branşta farklı dereceler ile bizleri mutlu eden başarılara imza atıyorlar. Kickboksçu sporcularımızda bu başarılara imza atan sporcularımızdandırlar. Dereceye giren sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyor, kendilerine bundan sonra katılacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi