Saldırıya uğrayan sağlıkçılardan Acar'a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Van'ın Gürpınar ilçesinde saldırıya uğrayarak feci şekilde dövülen sağlıkçılar, Van İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar'ı makamında ziyaret etti.

VAN 18.09.2013 10:02:48 0
Saldırıya uğrayan sağlıkçılardan Acar
Tarih: 01.01.0001 00:00
Geçtiğimiz gün Van'ın Gürpınar ilçesinde saldırıya maruz kalan 112 Acil Servis personellerinden Ambulans şoförü Bayram Lenk ile Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) Nazime Çiçek ve Bahar Aksoy, Van İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar'ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette ATT-DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, ATT-DER Van Şube Başkanı Ayşegül Savcı da hazır bulundu.

 

Sağlık müdürlüğü olarak saldırıya uğrayan personellerin daima yanlarında olduklarını aktaran Dr. Acar, "Saldırıya maruz kalan arkadaşları yalnız bırakmadık. Gerek hastanede, gerek dava sürecinde yanlarında olduk. Sağlık Bakanlığımızda şiddete yönelik yaptırımlar var ve inşallah TBBM'de bu konuda hassasiyet gösterir." dedi.

 

Yaşanan olayı tekrardan kınayan Dr. Acar, bu konunun üzerine gidileceğini ve Savcılık tarafından konuya yönelik soruşturmanın devam ettiğini dile getirdi.

 

Ziyarette konuşan ATT-DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak ve Van Şube Başkanı Ayşegül Savcı, faillerin bir an önce bulunup cezalandırılmasını istedi. (Fırat Arslan-İLKHA)