Sakaktatçılar Çarşısında Ramazan hareketliliği kısa sürdü

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sakatat almak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Van Sakaktatçılar Çarşısında yaşanan yoğunluk, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma kararıyla kısa sürdü.

VAN 6.05.2021 14:23:45 0
Sakaktatçılar Çarşısında Ramazan hareketliliği kısa sürdü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çarşı esnafı müşterilerden gelecek olan ürün talebini karşılamak için tüm sakatat çeşitlerini tezgahlarında bulundururken, çarşıya gelen müşteriler de istedikleri ürüne ulaşmanın kolaylığını yaşıyor. Razaman ayı ile birlikte Sakaktatçılar Çarşısında hareketlilik başladığını söyleyen çarşı esnaflarından Hacıbaba Sakatat iş yeri sahibi  Ziya Güler: “Ramazan ayının gelişiyle bizde bir hareketlilik oldu. Ancak tam kapanma sonrası bu hareketlilik sona ermiş oldu" dedi.

Hacıbaba Sakatat iş yeri sahibi  Ziya Güler, şunları söyledi: “Çarşı esnafı olarak en yoğun iş yaptığımız zaman dilimi haftasonları olur. Ancak zaman zaman haftasonları kısıtlamaların uygulanması ve ardından tam kapanma kararı, herkes gibi bizlerin de işlerine etki etti. Umarız tez zamanda hep birlikte bu koronavirüs sıkıntısından kurtuluruz ve hayat normale döner.”

Haber: M. Selim KURT

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi