Sağlıkta görev değişimi

Van İl Sağlık Müdür Yardımcısı Yaşar Beygo, Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Daire Başkanlığı görevine atandı. Atamadan sonra Beygo Sağlık İl Müdürlüğü personeliyle vedalaşarak yeni görev yerine geçti.

VAN 19.05.2016 10:04:49 0
Sağlıkta görev değişimi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan ve Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Daire Başkanlığı görevine getirilen Yaşar Beygo, bu görevin kendisi için büyük bir deneyim olacağını belirterek, Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Başkanı ve ekip olarak sağlıktaki kalite çıtasını yükseltmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Yaşar Beygo yaptığı açıklamada, "Allah nasip ederse geçmişte birlikte çalıştığımız arkadaşlarla birlikte sağlığı daha ileriye götürmek istiyoruz. Amacımız en iyi hizmeti sunmaktır. Bizim hizmet ettiğimiz kesim insandır. O sebeple yaptığımız hizmetlerde insanların duasını almak isteriz. Birlikte çalışıp sağlığı daha iyi yerlere getirmeyi planlıyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde de bir ekip çalışması mevcuttu, yerime gelecek çalışma arkadaşıma da başarılar diliyorum" dedi. /

Haber Merkezi