Sağlık Müdürü Akdoğan’a ziyaretler sürüyor

Memur Sen Başkanı Osman Ayşin, Sağlık Sen İl Şube Başkanı Hikmet Bilgin, Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas, ayrıca Ak Parti ilçe Başkanlarından Halit Toktaş, Fevzi Akbalık, Adnan Aydın, Orhan Yıldırımçakar, Van Sağlık M?

VAN 7.12.2017 10:05:41 0
Sağlık Müdürü Akdoğan’a ziyaretler sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Yapılan ziyarette Sağlık Sen İl Başkanı Başkan Hikmet Bilgin, Sağlık Müdürü Akdoğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek; Van sağlık çalışmaları ve yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sağlık alanında Van bölgeye hitap etiği için sağlık alanında yapılan çalışmalarda önde gelen iller arasında bulunduğunu söyledi.

  İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nevzat Akdoğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Van’daki sağlık hizmetlerindeki kaliteyi en üst seviyelere çıkartmak olduğunu, bu bağlamda da saha çalışmalarına ağırlık vereceklerini ve sürdüreceklerini söyledi.

   Akdoğan, “Sağlık Bakanımız sağlıkta dönüşüm noktasında başarılı imzalar atıldı, bizler de hizmetin devam ettirmek için buradayız artık bundan sonra gelişim ve kalitenin artırılması dönemi başladı. Bu gelişimin devam etmesi ve kalitenin artırılmasında bize de Van İl Sağlık Müdürlüğü görevi verildi. Hizmetin devamı için tüm ekip arkadaşlarımla var gücümüzle çalışacağız" dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi