Sağlık Müdürü Akdoğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

Van İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Uzm. Dr. Nevzat Akdoğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

VAN 19.12.2017 19:56:29 0
Sağlık Müdürü Akdoğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İl Sağlık Müdürü Akdoğan’ı makamında ayrı ayrı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarı dileğinde bulundular.

 

Uzm. Dr. Nevzat Akdoğan ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Uzm. Dr. Nevzat Akdoğan, Sağlık sektöründe gelinen noktaya değinerek geçmiş yılardan kalan vatandaşlarımızın oluşturduğu tablo tarihe karıştı. Bu görüntülerin yer aldığı hastaneler yerini vatandaşa birinci sınıf hizmetinin verildiği yerler haline geldi. Bu değişimde süreci içerisinde bizlerde verilen görevleri yerine getirerek katkılar sağlamaya çalışacağız Belediyelerimizle de ortak paydaşlarımız olacaktır ifadelerinde bulundu

Van ve ilçeleri olmak üzere Sağlık alanında vatandaşlarımıza Bu çalışmalarımızın Sağlık Bakanlığımız nezdinde bu dönemde de artarak devam ettirmeyi hedeflemekteyiz, Sayın Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’yede Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.