Şabu: 'Bu bir bayrak yarışıdır'

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, Ak Parti'nin teşkilat kadrolarının değişim sürecini bir bayrak yarışı olarak yorumladı.

VAN 19.08.2017 10:51:02 0
Şabu:
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, 35 yıllık siyasi hayatında teşkilatın ve halkın yüzünü kızartacak hiçbir yanlış iş yapmadığını söyleyerek, "Tek derdimiz Ak davaya ve halkımıza hizmet etmektir" dedi.
    Teşkilatlarda değişimlere dikkat çeken Ak Parti'li Şabu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, metal yorgunluk var diyerek İl ve İlçe teşkilatlarını değişime götürme sinyalini veridi. Diğer yandan da yıpranmamış dava ehli teşkilat adamlarıyla hizmetler süreceğe benziyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok önemsediği İller arasında olan Van sıkça hükümet destekli projelerle hızla büyüyen ve gelişen bir bölge ilidir. Van'ın Büyükşehir olmasıyla beraber Tuşba İlçesi de yeni bir ilçe oldu. Bizler de siyasetçiler olarak şehrimize ve ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Şahsım ve ailem olarak hiçbir beklentilerinin olmadığını, yıllardan beridir hep  terör belasında ezilmiş Van halkına ve Ak parti davasına hizmet etmek istiyorum" dedi.
    2002'de Ak partinin kurulmasıyla beraber çeşitli ana kademelerde görev yaparak bugüne kadar dik durduğunu anlatan Şabu, "Baskı ve zulümlere rağmen hiçbir zaman davamızdan vazgeçmedik. Bundan sonra da çizgimizi bozmadan Ak parti çatısı altında hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz. Ak Parti adına Tuşba İlçesinde seçim süreçlerinde Fetöcü hainlerin etkili  dönemlerinde bile meydanları boş bırakmayarak diğer siyasi rakiplerimize karşı hep galip geldik. Kimseye boğun eğmedik, eğmeyeceğiz de. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.