Şabu: Adaylık hedef değil taleptir

'AK PARTİ'YE BÜYÜK TEVECCÜH VAR'

VAN 6.04.2015 09:46:09 0
Şabu: Adaylık hedef değil taleptir
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, Ak Parti'nin bu seçimlerde tek başına anayasayı değiştirecek çoğunluğa kavuşması gerektiğini belirterek, aksi halde ülkenin yükselişinin duracağını ifade etti. Şabu, adaylığın da hedef değil, talep olduğunu vurguladı.
               Bölge: Bişar Ulutaş
                     Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, gazetemize 7 Haziran seçimleri ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

                  7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili genel seçimlerinin gerek ülkemiz, gerekse ilimiz için önem arz ettiğini ifade eden Şabu, "Yeni Türkiye'nin yeni bir Anayasaya kavuşması için Ak Partinin Tek başına Anayasayı değiştirebilecek çoğunluğa kavuşması elzemdir. Aksi takdirde yeniden o eski,yapay,cılız ve güçsüz koalisyon dönemi başlayacak, tekamül eden ülkemizin yükselişi duraklayacaktır. Türkiye yeniden enflasyonu yükselen 5 sent'e muhtaç, içerde istikrar, dışarıda itibarı kaybolmuş bir ülke olacak" dedi.
 
                 "AK PARTİ'YE BÜYÜK TEVECCÜH VAR"
              Ak Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu ifade eden Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, "7 Haziran seçimleri için Van İlimizde de Ak Partimize büyük bir teveccüh olmuş 120 küsür aday adayımız başvuruda bulunmuştur. Bu aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerli ve önemli şahsiyetlerdir, ancak kabul etmemiz gereken bir realite var o da sadece 8 adayımızın listede yer alması kalan aday adaylarımızın talepleri son bulsa da hedef için mücadeleleri devam edecektir. Zira aday olmak bir Hedef değil bir taleptir. Hedef ise davasının devamı ve partisinin başarısı için yapılan mücadeledir. Dolayısı ile inanıyoruz ki aday adaylarımızın hiç biri kırılmayacak, küsmeyecek davası ve partisi için var gücü ile hizmete devam edecektir" şeklinde konuştu. 

                       Ülkede kaos çıkması için mücadele edenlerin olduğuna işaret eden Şabu, "Ayrıca 7 Haziran seçimleri yaklaşırken Ülkemizde kaos ortamını oluşturmak, ülkemizin huzur, güven ve kardeşliği zedelemek isteyenler birtakım Terör saldırılarında bulunarak İstanbul Çağlayan Adliyesinde görevi başında bulunan Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı şehit etmiştir. Terörün bu çirkin yüzü 76 Milyon insanımızı derinden üzmüş ve nefretle lanetlemiştir. Şehit savcımıza ALLAH'tan Rahmet kederli ailesine sabrı cemiller diliyoruz. Keza gerek İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırı ve gerekse Ak Parti teşkilatımıza yapılan saldırılar ne partimizi ve nede Emniyet güçlerimizi yıldırmayacak. Bizi yolumuzdan alıkoymayacaktır. Bütün bu çabaların hedefinde Ülkemizin yükselişi ve Hükümetimizin başarısı olduğunu biliyoruz. Bu çevreler aydınlıktan korkan, karanlığa umut bağlayan zavallılardır. Eski Türkiye ile yeni Türkiye'yi karıştıranlardır. Unutmasınlar ki Türkiye artık derin güçlerin, elitlerin, seçkinlerin ve statükocuların hâkim olduğu bir ülke değildir. Artık halkın, hukukun, adaletin ve milli iradenin hâkim olduğu bir Türkiye var. Bunu ne değiştirmeye ve nede geri götürmeye kimsenin gücü yetmeyecek" şeklinde konuştu. 


                        Eski Türkiye'nin bir daha geri gelmeyeceğini anlatan Şabu, "Bunu bekleyenlerin emelleri kursaklarında kalacak. Halkımız 7 Haziran'da bir kez daha Ak Parti diyecek. 3 Kasım 2003 tarihinde verdiği desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyüterek Ak Parti ve Hükümetimize olan güvenini bir kez daha ortaya koyacaktır. Hükümetimiz ise bu güvene layık hizmetler üretecek bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Ülkemizin özgürlük, yükseliş ve kardeşlik yolundaki yürüyüşüne hizmet edecek 2023 hedeflerine adım adım ilerleyecektir. 7 Haziran 2015 ülkemiz ve Halkımız Tarihi bir karar vererek söz de, karar da milletindir diyecek. Milletin adamını milletin başına getirecektir" şeklinde konuştu.