Saadet Partisinden seçim açıklaması

Saadet Partisi Van il teşkilatı yerel seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.

VAN 3.04.2014 17:40:21 0
Saadet Partisinden seçim açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yerel seçimlerle ilgili yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Van İl Başkanlığı, Sandıklar açıldığında çıkan sonucun seçim sonuçları olduğunu ancak kimin kazandığının ise perdeler açıldığında, zaman ve mekân ayaklarının altından çekildiği zaman belli olacağını dile getirdi.

AK Parti ve medyaya tepki gösterilen açıklamada, “Fakir bırakılmış bir halkın alın terini ve emeğini az bir değer karşılığı satın alan şehrin semiz ileri gelenlerinin dişlerinin arasından kenar mahallelere dökülen salyalı kırıntıların sandıklardan yerel iktidar olarak geri dönmesine belki engel olamadık ama bitip tükendiğimizi iddia edenlere yeniden filizlenmekte olduğumuzu gösterdik.” denildi.

Bu seçimde oylarını arttırdıkları öne sürülen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Amerika’nın, Avrupa Birliği’nin ve İsrail’in güdümünde olmanın haricinde politika üretmeyen kabız sağ siyasete kadim bir medeniyet birikiminin çıkış yolunu unutmamış iyi adamların taraftarlarının arttığını gösterdik. Bu coğrafyanın kardeş çocuklarını ırkçı emperyalist pis bir siyasetin yansıması etnik hareketlerin kucağına iten söylemlerden öte çözüm bulamayan Batılı paradigma distribütörü kadroya Yeni Bir Dünya’nın nasıl kurulacağını bilen bir ekibin iktidara yürüyüşünün ayak seslerini duyurduk.

Duruşumuza dudak büküp bizi yok sayan, görmezden gelen, anketlerde diğerleri olarak ifade eden bir kısım liberal ya da ulusalcı yahut ılımlı İslamcı ama sonuçta bir kısım topyekûn işbirlikçi medyaya bu mücahedenin her daim devam edeceğini gösterdik.

Sandıklar açıldığında çıkan sonuç seçim sonucudur, kimin kazandığı ise perdeler açıldığında, zaman ve mekân ayaklarımızın altından çekildiğinde belli olacaktır” .

(Murat Dalgın-İLKHA)