Saadet Partisi'nden Edessa TV’ ye Ziyaret

KARACA İLE VAN'IN SORUNLARINI HASBIHAL ETTİLER

VAN 6.05.2015 15:34:31 0
Saadet Partisi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Saadet Partisi'nden Edessa TV’ ye Ziyaret

Saadet Partisi Van Milletvekili Adayları Özay İlhan, Uğur Çiçekel eski vekillerden Fetullah Erbaş beraberindeki partililerle edessa tv yi ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İlhan, basının toplumun önde gelenleri ve günümüz Türkiye’sinde çok önemli yere sahip olduğunu söyledi. İlhan, doğrulara sahip çıkmayan bir basının toplumun geleceği açısından endişe verici olduğunu bu nedenle basının doğruları yazması lazım dedi.

 Milli ittifakın iktidara geldiğin de en öncelikli olarak insana hak ettiği değerin verileceğini belirten Özay İlhan, bizim hedefimiz yaşanabilir bir Türkiye'yi yeniden kurmaktır, halka seslenerek gelin adil düzeni yeniden inşa edelim dedi. 

Saadet partisi üçüncü sıra adayı Uğur Çiçekel  ise şunları söyledi

 Kardeşlerimize diyoruz ki, gelin yeni bir Türkiye kuralım. Van için, yaşayanı için düşüncelerimizi ve ilin sorunlarını dile getiriyoruz yeterince basın da yer almıyor diye sitemde bulunan Çiçekel.

Bütün aşiretlere saygı duyuyoruz gelsinler bizim çatının altında birleşelim dedi.

Saadet partisi Van eski Milletvekili Fetullah Erbaş İslam birliği ve İslam kardeşliği konusunda ısrar ediyoruz hakka ulaşmak ve hakkı haykırmak için yıllardır yaptığımız yolculuğa devam ediyoruz ve tüm Van halkını bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz dedi.

 Erbaş 7 Haziran seçimleri ülkemiz adına bir dönüm noktasıdır. Bu seçimlerin bölgemiz ve İslam coğrafyası için de ayrıca önemi vardır. Bu seçimler varlık ve yokluk seçimidir" şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten edessa tv bölge temsilcisi Baki KARACA  ise, adaylara çalışmalarında başarılar diledi.