Saadet Partisi'nden Ak Parti'ye Şok Suçlama!

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, Van genelinde yapmış oldukları çalışmalara farklı yollarla engel olmaya çalışıldığını iddia etti.

VAN 22.03.2014 14:31:07 0
Saadet Partisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, Van genelinde yapmış oldukları çalışmalara farklı yollarla engel olmaya çalışıldığını iddia etti.

'Seçim aracımıza kasıtlı saldırılar'

Açıklamalarda bulunan Özay İlhan, seçime sayılı günler kala rahatsız oldukları bazı konularda halkı bilgilendirmeyi ve ilgilileri uyarmayı gerek gördüğünü söyledi. İlhan, “Seçim çalışmalarının başladığı günden beri seçim otobüsümüz ve araçlarımız defalarca bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak saldırılara maruz bırakılmıştır. Bayraklarımızın ve pankartlarımızın kesilmesi ve önünün kapatılması, başkan adaylarımıza iftiralar atılması, artık seçimlerin ne kadar adaletsiz ve baskıcı bir halde devam ettiğini gözler önüne sermiştir.

'Erbaş’a iftira atarak hadlerini aştılar'

Ciddiyetsizleşen bu zihniyetler, yükselişe geçen Saadet Partisi’ni çekememenin bir göstergesidir.Yıllardır bu ülkede ‘Milli Görüş'ün yolunu keseceğiz’ diye milletin yolunu kestiler. Şimdi ise Van genelinde yapmış olduğumuz çalışmalara farklı yollarla engel olmaya çalışan AK Parti, çeşitli dedikodular yayarak partimizi kendince yıpratmaya çalışmaktadır. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fethullah Erbaş’a iftira atmak suretiyle hadlerini aşmaktadırlar.

‘AKP’ye oy vereceğinize BDP’ye oy verin’

Sayın Fethullah Erbaş’ın esnaf ziyaretlerinde halka, ‘AKP’ye oy vereceğinize BDP’ye oy verin’ diye telkinde bulunduğu ve bu söylemlerle seçim çalışması yaptığımızı söylemektedirler. Sosyal medyada ve kamuoyunda yaygınlaşan bu söylemlerin tümü yalandır, iftiradır. Ayrıca halkın arasında başkan adaylarımıza iftira derecesine varan bazı dedikoduların çıkarılması ve seçime sayılı günler kala yeni dedikodulara mahal verecek söylemlerden kaçınılmasını istiyoruz. Hiç kimse başka bir siyasi görüşün siyaset yapmasına engel olmaya çalışmasın. Bu çirkin propagandalar bizim şiarımıza terstir. Milli ve manevi değerleri baz alan ve bu minvalde ilerleyen partimizin bu tür dedikodulara karnı toktur. Bu söylemleri yayan AKP veya yandaşlarının tez zamanda partimizden ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erbaş’tan özür dilemeleri gerekmektedir. İnşallah bu düşünceyle 31 Mart sabahı hakkın hakimiyetine inanarak adil düzeni kurmaya adım atacağız. Halkımız merhum Erbakan Hocamızın dediği gibi tek kurtuluş yolunun Saadet Partisi olduğunu anlayacak ve Van Büyükşehir Belediyesi'nde yine Milli Görüş belediyeciliğini seçeceklerdir inşallah. Bir günde 2 bin 500’e yakın evin kapısını çalarak destek istediğimiz halkımızın bize olan teveccühü, zaferin yakın olduğunu göstermektedir. Bu tür yalan yanlış spekülasyonlara halkımızı inandıramayacaksınız, boşuna uğraşmayın. Allah’ın izniyle 30 Mart saadetin yeniden şahlanışı olacaktır” ifadelerini kullandı.

İHA