RÜYAMIYDI GÖRDÜĞÜM, HAYAL Mİ KURDUM?

KURAN I ANLAYAMAZSINIZ DEYİP MÜSLÜMANLARI TEMBEL VE MİSKİNLİĞE SEVK EDENLER; BİZLER KURAN I SİZ DİN TACİRLERİNDEN DEĞIL, ÖZÜNDEN OKUYUP ANLAYACAĞIZ..

VAN 30.03.2020 19:16:02 0
RÜYAMIYDI GÖRDÜĞÜM, HAYAL Mİ KURDUM?
Tarih: 01.01.0001 00:00

RÜYAMIYDI GÖRDÜĞÜM, HAYAL  Mİ KURDUM ?

  Dün gece Tv izlerken bir ara dalıp gitmişim. Gördüğüm şeyin rüya veya hayal olması o kadar da önemli değil. Ama gördüğüm manzaranın huzur ve değeri oldukça fazlaydı. Ne mi gördüm? Durun anlatayım.

   Kocaman büyük bir düzlük alandaydık. Mahşer yerini görmedik belki ama, bizlere anlatılan tarife uygun bir yerdi. Geçmişteki ve de şimdiki bütün dünya ülkelerinin liderleri bir araya gelmişti. Herkes birbiriyle çok samimi bir sohbet içindeydi. Süper devlet veya muz cumhuriyeti ayrımı da yoktu. Her kes bizler nasıl bir gaflete düştük edasıyla hayıflanıyordu. Mars ta su aramaya harcadığımız paralarla Afrika’da ki   susuz bölgelere su  taşıyabilirdik. Birbirimizi yok etmek için bomba silah yapımına yatırdığımız paralarla o aç çocukları insanları doyurabilirdik. Birbirimizin dini inançları alt etmek için sarf ettiğimiz eforla özünde aciz bir kul  olduğumuzu  tüm insanlığa anlatabilirdik.

    Bizim anlatmaktan imtina ettiğimiz gerçeği yaradan gözle dahi göremeyeceğimiz basit bir virüs le anlattı.  Öyle ki o kibir abidesi varlıklar bir çöp gibi kamyonlara doldurulup çukurlara dökülmeye başlandı. Biraz daha devam edecek olursa anne evladına evlat babasına sahip çıkamayacak. O kocaman devletlerin başkanları, dünya ya hükmedenler evlerinden dahi çıkamıyorlar. Koca koca fabrikaları hanları hamamları onları kurtarmaya yetmiyor. Hani sizin gücünüz zulmünüz, paranız saltanatınız. Virüsü  gönderen gücün sahibinin mesajı çok net. Benim afetim de ayrımcılık yok hepiniz aynısınız dünya denen bu kocaman köyde.  Asıl sonraki hayat için bu dünyada neler yaptığınıza bakın. Zulüm den vaz geçin. Yardımlaşmayı ve hoş görüyü yaygınlaştırın . Öncelikle yakınlarınızda bulunan muhtaçlara yardımcı olun. Sonra dünya daki diğer insanlara. İslam dini ve kuran aslında bu yardımlaşma hoş görü, bilim fen akıl konularında bizlere yeterince rehberlik ediyor. Bunu yaşamış olduğumuz bu karamsar günlerde bir çok gayrı müslim de kabul  etti.

    KURAN I ANLAYAMAZSINIZ DEYİP MÜSLÜMANLARI TEMBEL VE MİSKİNLİĞE SEVK EDENLER; BİZLER KURAN I SİZ DİN TACİRLERİNDEN DEĞIL, ÖZÜNDEN OKUYUP ANLAYACAĞIZ..