Rektörlükten Ücretsiz Ulaşım Girişimi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü kampus içerisindeki indi bindilerden ücret alınmaması, alınacaksa da çok cüzi bir ücret alınması için dilekçeyle belediyeden talepte bulundu.

VAN 29.11.2012 12:32:39 0
Rektörlükten Ücretsiz Ulaşım Girişimi
Tarih: 01.01.0001 00:00
YYÜ` nün büyüyen kampusu içinde ulaşım ücretleri sorun haline geldiğinden YYÜ Rektörlüğü öğrenci ve personelin bu sorununu çözmek için Van Belediye Başkanlığına dilekçeyle başvurdu.

 

Söz konusu dilekçede kampus alanı içerisindeki indi bindilerden ücret alınmaması veya alınacaksa çok cüzi bir miktar alınması talebi dile getirildi.

 

YYÜ Rektörlüğü tarafından belediyeye verilen dilekçe şu şekilde: "BELEDİYE BAŞKANLIĞINA Üniversitemiz kampusu ile şehir merkezi arasında ulaşımı sağlayan minibüslerin ve halk otobüslerinin kampus alanı içerisindeki indi bindilerde üniversitemiz öğrenci ve personellerinden ücret almaması veya alınacaksa cüzi bir ücret (25 Kuruş) alınması hususunun Belediye Trafik Komisyonunda görüşülerek Minibüs ve Halk Otobüslerinin Kooperatif Başkanlıkları ile Rektörlüğümüze bildirilmesi hususunda izinlerinizi arz ederim."
Söz konusu talebe olumlu yanıt verilmesi durumunda kampus içi ulaşımın rahatlaması bekleniyor. (Mahmut Aytekin-İLKHA)