Rasim Aslan'dan, son saldırılara kınama…

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, son zamanlardaki saldırılarla barış ve kardeşlik ortamının bozulmasının amaçlandığını ifade etti. Aslan, Suruç, Adıyaman ve Ceylanpınar'daki saldırıların iyi niyetli olmadığını vurg

VAN 24.07.2015 11:11:17 0
Rasim Aslan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, son zamanlarda yapılan saldırılara dikkat çekerek, barış ve kardeşlik ortamını hazmedemeyenlerin olduğunu ifade etti.
20 Temmuz 2015 günü Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde meydana gelen saldırıya tepkiler sürüyor. Terör saldırısında hayatını kaybeden 32 vatandaş ve 100'den fazla kişinin yaralanmasına sebep olan hain saldırıyı kınayan Aslan, "Suruç saldırısının ardından yine Adıyaman ilimizde terör örgütleri tarafından şehit edilen askerimize yönelik saldırıyı ve daha sonra Şanlıurfa Ceylanpınar'da kaldıkları evde kafalarına kurşun sıkılarak şehit edilen polislerimize yönelik saldırıları şiddetle kınıyorum. Ülkemizde ardı ardına yaşanan katliam ve saldırılar gösteriyor ki Barış ve Kardeşlik ortamının bozulması için şer güçler ellerinden geleni yapıyorlar. Bu ve bunun gibi saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşmamış ve ulaşmayacak. Tüm STK temsilcileri ve siyasilerin sağduyulu davranmalarını diliyorum. Benzer olayların yaşanmamasını umut ediyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yüreği yanan ailelerimize sabrı cemil niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

Bölge: Fehmi Tekdur