Rahmet Eli Fakirin Evini Isıttı

Van Rahmet Eli Gıda Bankası, kış öncesi yaptığı yardımlarla fakir ailenin evini ısıttı.

VAN 11.10.2012 23:27:20 0
Rahmet Eli Fakirin Evini Isıttı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kurulduğu günden beri zengin ile fakir arasında köprü vazifesi gören Van Rahmeteli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği yardımlarına devam ediyor. Muhtaç bir ailenin evinde soba olmadığını ve bazı kapılarının kırık olduğunu tespit eden dernek yetkilileri yaptığı yardımlarla ailenin evini ısıttı.

 

Rahmet Eli Gıda Bankası Fakir Aileleri Tespit Komisyonu Başkanı Şakir Özhan, sadece giyecek ve yiyecek yardımında bulunmadıklarını, imkanları neticesinde başka alanlarda da yardımda bulunduklarını söyledi. Alan el ile veren el arasında köprü vazifesi görmeye çalıştıklarını söyleyen Özhan, "Kış mevsimi yaklaştı. Daha önce gıda ve giyim yardımında bulunduğumuz bu ailenin soba ve kapı ihtiyacı olduğunu fark ettik. Sobayı bir hayırsever vatandaşımız verdi. Kapıyı da sağ olsun bir marangoz ustası hiçbir ücret talep etmeden yaptı" dedi.

 

Kendilerine yardımda bulunan dernek yetkililerine şükranlarını sunan muhtaç aile, "Allah razı olsun kendilerinden. Hiçbir zaman bizi unutmuyorlar. Bu kışı nasıl geçirecektik diye düşünüyorduk. Kapılarımız da hepsi eskimişti. Soğuk hava içeriye giriyordu. Sağ olsunlar hem kapımızı yaptılar hem de ısınmamız için soba verdiler. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan - İLKHA)