PTT personelinden Vali Taşyapan’a ziyaret…

Van PTT Başmüdürlüğü personeli, kurumun 176. kuruluş yıl dönümü kapsamında Vali İbrahim Taşyapan’ı ziyaret etti.

VAN 24.10.2016 16:28:42 0
PTT personelinden Vali Taşyapan’a ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Osmanlı Devletinin tüm halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla Posta Nezareti olarak 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan günümüzün Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) 176. kuruluş yıl dönümünü Van’da da çeşitli etkinliklerle kutluyor.

   Kuruluş yıldönümü olan 23 Ekim’de Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunan Van PTT Başmüdürlüğü personeli, kutlama programı kapsamında Vali İbrahim Taşyapan’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

   Beraberindeki heyetle gerçekleştirdiği ziyarette Vali Taşyapan’a, PTT tarafından hazırlanan pul kitabı ve 15 Temmuz Şehitler Günü albümü hediye eden Van PTT Başmüdürü Hasan Sarı, kurumun tarihi ve günümüzdeki faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İbrahim Taşyapan da Başmüdür Sarı ile birlikte kendisini ziyarete gelen İşletme Müdürü Fahrettin Akbal, İnsan Kaynakları Müdürü A. Aydın Yüce, Yapı İşleri Müdürü Bora Ayvaz’ın da yer aldığı heyete teşekkür ederek, kuruluş yıl dönümlerini kutladı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi