Play Offa kalma mücadelesi

Van 1. Amatör küme karşılaşmaları sona erdi. Play Offa kalan 3 takım belli olurken, son takım ise bu hafta sonu belli olacak.

VAN 18.01.2017 19:13:49 0
Play Offa kalma mücadelesi
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Bölge: Fahrettin Yiğit 

    Van 1. Amatör küme maçları sonunda, A grubunda, Erçiş Gençlik Belediyespor ve Yolspor Play Offa kalmaya hak kazandı. B grubunda ise İpekyolu Belediyespor Play Offu garantilerken, son takım ise bu hafta sonu belli olacak. B grubunda Play Offa kalacak 4. Takım için puanları ve ikil averajları eşit olan 2 takım, Birlik Gençlikspor-DSİspor Pazar günü karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmadan galip gelecek olan takım Play Offa kalan 4. Takım olma hakkını kazanmış olacak. Pazar günü sanayi sahasında oynanacak olan bu önemli karşılaşmanın Van Atatürk Şehir Stadına alınması beklentisi var.


     Pazar günü oynanacak son karşılaşmanın ardından, Play Offa kalan 4 takım kısa bir hazırlık dönemi geçirecek. Hazırlık dönemi ardından başlayacak olan Play Off maçlarında başarılşı olan takım il şampiyonu olacak.


      Bu sezon büyük bir başarı göstererek Play Offa kalmaya hak kazanan Yolspor, Antalya’da Play Off maçları için hazırlıklarını sürdürüyor. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yolspor, önümüzdeki hafta Van’a dönerek hazırlıklarını burada sürdürecek.
4 Takımın mücadele edeceği Play Off karşılaşmalarının başlama tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak.