PKK tarafından katledilen Şener toprağa verildi. VİDEO HABER

Tüm Mütedeyyinleri hedefine koyan PKK'lılar tarafından Van'da dün akşam saatlerinden katlettikleri Muhammed Latif Şener (65) bugün toprağa verildi.

VAN 18.10.2014 13:30:05 0
PKK tarafından katledilen Şener toprağa verildi. VİDEO HABER
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Merkez Tuşba ilçesi İskele Caddesi Akaylar petrol mevkiinde bulunan evine giderken dün akşam saat 19.00 sıralarında PKK'lilar tarafından katledilen Muhammed Latif Şener (65) Van Belediyesi İskele mezarlığında toprağa verildi.

 

Kafasının arka tarafına sıkılan kurşunla katledilen Şener’in cenazesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan otopsi sonrası ailesi tarafından teslim alınarak Van Belediyesi İskele mezarlığında toprağa verildi.

 

Van Belediyesi İskele mezarlığında toprağa verilen Şener’in cenaze törenine birçok Sivil Toplum Örgütü, yakınları ve sevenleri katıldı.

 

Gözyaşları arasında Şener’i toprağa veren yakınları ve sevenleri, PKK'ye lanet okudu.

 

PKK’li çeteler, Kobani bahanesiyle Doğu ve Güneydoğu’nun birçok ilinde eşzamanlı olarak mütedeyyin Kürtlere yönelik başlattıklarını saldırılarına bir yenisini daha ekleyerek Muhammed Latif Şener’i arkadan kafasına silahla ateş ederek vahşice katletti.

 

Muhammed Latif Şener'in sürekli olarak çevresine İslam’ı anlattığı için PKK’lılar tarafından tehdit edildiği belirtildi.