Parlak, danışma merkezi atölyesini gezdi

Van Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hayatlar Solmasın” projesi kapsamındaki çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Vali yardımcısı Mehmet Parlak Hayatlar Solmasın Madde Bağımlılığı Danışma Merkezimizi ve

VAN 24.10.2016 10:12:23 0
Parlak, danışma merkezi atölyesini gezdi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Hayatlar Solmasın Danışma Merkezinde Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Büşra Tapan Soğanda ve projede görevli olan personellerle projenin değerlendirme toplantısı yapıldı.

   İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içerisinde faaliyet gösteren atölyemizdeki hastaların çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Vali yardımcısı Mehmet Parlak, Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yrd. Neğmetullah Alan, AMATEM Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Özgür Deniz Değer, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Büşra Tapan Soğanda ve Danışma Merkezinde görevli personeller tarafından atölyede mesleki eğitim alan hastalar ziyaret edildi.

  Atölye çalışmalarını yerinde gören Vali Yrd. Mehmet Parlak projeyi değerlendirip hastaların takı, ahşap ve ebru kursunda ürettikleri ürünleri yerinde inceledi.

  Yapılan çalışmaları yerinde gören Parlak, tedavi olan madde bağımlısı hastaların bu kurslar sayesinde beceri kazanıp  rehabilite olmalarının tedaviyi sürdürebilmeleri  açısından önemli olduğunu vurguladı.

   Hastalarla sohbet eden vali yardımcısı hastaların sorunlarını dinleyerek hastaların motivasyonunu arttırdı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi