Park AVM açılıyor mu?

Şehrin göbeğinde yıllardır işletmeye açılamayan ve adeta ‘Yılan Hikayesine’ dönen Park AVM’nin akıbeti ne olacak? Konuyla alakalı Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Vangölü TV’ye açıklamalarda bulundu.

VAN 11.11.2021 21:10:01 0
Park AVM açılıyor mu?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Şehrin göbeğinde yıllardır işletmeye açılamayan ve adeta ‘Yılan Hikayesine’ dönen Park AVM’nin akıbeti ne olacak? Konuyla alakalı Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Vangölü TV’ye açıklamalarda bulundu.

‘Tüm sorun ve sıkıntılardan arındırılmış bir AVM olacak’

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek; ‘’Park AVM, toplam 156 dükkandan oluşan ve maalesef geçmişte sıkıntılar yaşayan bir AVM. Biz son dönemde yönetim olarak 156 dükkandan doluşan Park AVM’yi, ‘Van Park AVM’ olarak ismini değiştirerek yeni bir kimlikle bütün sorun ve sıkıntılarından arındırarak açmayı hedefliyoruz. Burada çok ciddi elektrik sorunları da vardı ve başka bir takım sorunlar da vardı. Belediyeyle ilgili ortaklaşa bir mülkten bahsediyoruz. %50 sivillerin, %50 belediyenin olan bu Park AVM’nin maalesef kötü bir talihsizlik yaşaması bizi derinden üzmüştür, buradan da kamuoyumuza duyuruyoruz fakat bu aşamadan sonra biz yeni yönetime geldikten sonra şu an Park AVM’de bütün sorun ve sıkıntıları gidermiş durumdayız. Belediye ile konsensüs içerisinde çalışıyoruz. Park AVM’nin borçlarını yatırıyoruz. Çok yakın zamanda içeride tadilatlara başlayacağız. AVM, çatıdan ve bütün teknik aksamlarından başlayarak bir bakıma ihtiyaç duymaktadır. Bu bakım ve ihtiyaçlar tamamlandıktan sonra 4 ay içerisinde açmayı hedefliyoruz. Ulusal bir kiralama şirketi bulduk. Bu kiralama şirketi Park AVM’yi marka olan dükkanlarla dolduracaktır ve bu markalara beraber de ilimize, insanlarımıza çok faydalı bir AVM haline gelecektir. Şu anda hedefimiz 2000 kişiye istihdam sağlanması. Tabi ki bizim için, memleketimiz için çok fayda sağlayacaktır. Dolayısıyla buradaki sorun ve sıkıntıların giderilmesi için gece gündüz çalışıyoruz, büyük bir çaba ve emek veriyoruz. Yeni yönetim olarak bu sorunların hepsinin üstesinden gelmiş durumdayız. Son aşamada bakım onarım, tamirat ve tadilatlarımızı yaptıktan sonra gerçekten de ilimize katma değer olacak, fayda sağlayacak bir AVM’yi hayata geçireceğiz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yönetim olarak başa geldikten sonra eski olumsuzlukları bir kenara iterek yeni bir anlayışla, yeni bir kimlikle, yeni bir isimle burayı yeniden hayata kazandıracağız.’’

Kaynak : Vangölü TV