Paralel yapının 5 maddelik kaos planı işliyor

İttifak yaptığı CHP ve MHP'nin sadıkta kaybedeceğini anlayan paralel yapılanmanın sonuçlara şaibe bulaştırmak için hazırladığı planı işliyor.

VAN 2.04.2014 14:01:21 0
Paralel yapının 5 maddelik kaos planı işliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yerel seçimler öncesi 7 Şubat'ta deşifre edilen 'Sandıkta kaos planı' senaryosu aşama aşama uygulanıyor. '17 Aralık darbe girişimiyle ifşa olan 'paralel devlet', 30 Mart seçimleriyle ilgili 5 maddelik kaos planı hazırladı.

Hedef yerel seçimlerde şaibe olduğu algısını olusturmak ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde AK Parti'yi zayıflatmak' şeklinde verilen plan aynen haberde olduğu gibi devrede.

Erdoğan'sız AK Parti ve AK Partisiz Türkiye için harekete geçen ve 17 Aralık darbe girişimiyle ortaya çıkan 'paralel devlet' 30 Mart seçimleriyle ilgili 5 maddelik kaos planı yaptı. 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin seçimleri kaybetmesi için tüm hazırlıklarını sürdüren paralel yapı, algı operasyonları ile vatandaşları AK Parti'den soğutma çalışmalarına devam edecek. Paralel yapı, internet ortamında ve sosyal medyada yürüttüğü kampanyaya yenilerini ekleyerek 'kara propagandasını' sürdürecek.

O kaos planına göre, seçim günü muhalefet adına sandık müşahidi yazılan paralel yapı elemanları AK Parti aleyhine propaganda yaptı. Cihan haber ajansı seçim gecesi hile iddiaları yaydı, verileri çarpıtıp, YSK'ya itirazlar için zemin hazırladı.

7 Şubat'taki haberler ve o tarihten itibaren yaşananlar, 5 maddelik kaos planının uygulandığını gösteriyor:

1-Seçim kampanyası boyunca AK Parti'nin aleyhinde çalışılması

2-AK Parti'nin il il ilçe ilçe en yakın rakip adaylarının tespit edilmesi

3-100 bin kişilik 'Rica ekibi'yle seçim günü, oylama öncesi ve oylama sırasında eş dost ve kararsız seçmenin yakın markaja alınması

4-Kasıtlı bir şekilde yalan yanlış seçim sonucu haberlerinin yapılması

5-Bütün bunlara rağmen AK Parti'nin istenilen oranın altına düşürülememesi halinde seçimlerde hile var propagandasının yapılması

(Yeni Şafak)