Özgökçe’nin çalışmaları devam ediyor

Ak Parti Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve İlçe Başkanı Nayif Şabu beraberindeki heyet ile Tuşba bölgesindeki Yeşilköy, Özkaynak, Yeniköşk, Aşit, Atmaca, Ağartı, Özyurt, Dağönü , Kumluca, Kalecik, Çolpan, Çakırbey, Sağla

VAN 25.03.2014 09:01:30 0
Özgökçe’nin çalışmaları devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00


Köylerde yaptıkları konuşmalarda projelerini açıklayan özgökçe, aynı zamanda seçim konusunda bilgiler verdi.

30 Mart seçimlerine artık çok az zaman kaldığını anlatan Özgökçe, “Tüm hazırlıklarımız doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışlarımızı 4 aydır devam ediyoruz. Artık hasat zamanı geliyor. Biz uygulayacağımız projelerimizle, düşüncelerimizle kendimize bir yol haritası çizdik ve bu yıl da kararlıkla devam ediyoruz” dedi.

 

“TUŞBALININ SORUNLARINI BİLİYORUZ”

 Çalışmaları hazırlarken Tuşbalının sorun ve ihtiyaçlarını gözeterek hazırladıklarını söyleyen Özgökçe, “Ülkenin farklı bölgelerinde yapılan çalışmaları inceledik, buraya ilçemize nasıl uygulayabiliriz diyerek çalışmalarımızı tamamladık. Bölgemiz deki köylerimize nasıl bir hizmet götürmeliyiz sorusuna cevap ardık ve bu gün görüyoruz ki arazide yaptığımız seçim çalışmalarında hazırlıklarımızla eksiklikler aynı. Çünkü biz ilçemizi tanıyoruz. Daha önemlisi insanımızı tanıyoruz. Bu gün yollarımızın eksikliği, içme suyu eksikliğimiz gibi esas konularda çalışlarımız hızlı bir şekilde olacak. Bu çalışmalarımızı Allah’ın izniyle insanımız ile beraber yapacağız. Köylerde kadın ve gençlerimize yönelik sosyal ve ekonomik alanda, sağlık alanında çalışmalarımız ve projelerimiz var. Tarımsal faaliyetlerde proje destek birimi oluşturacağız ve köylümüze sahip çıkacağız, bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi.

Ayrıca konuşmalarına devam eden Özgökçe, Ak Partinin bu seçimde de önceki seçimlerde olduğu gibi ülke genelinde yeniz bir başarıya imza atacağını Büyükşehir ve diğer tüm ilçelerde kazanacağını söyledi.

Bölge Haber Merkezi