Özgökçe ve Ceylani, VAYAB üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir arada...

Tuşba Belediyesi kültürel ve sanatsal faaliyetler kapsamında Van Şair ve Yazarlar Birliği (VAYAB) üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programına; Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mu

VAN 30.12.2017 12:06:17 0
Özgökçe ve Ceylani, VAYAB üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir arada...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kahvaltı programına Van Şair ve Yazarlar Birliği Başkanı Yaşar Adıyaman, dernek üyeleri; Müştehir Karakaya, Mehmet Feyat, Fuat Arpa, Adnan Özkan, Mustafa Işık ve Ercan Ulutaş katıldı.
   Kahvaltıda söz alan şair Müştehir Karakaya; “Vanlı sanatçılar olarak Tuşba Belediyesi'nin bize karşı ilgisinden memnunuz, inşallah bu güzel diyaloğumuz devam eder ve birlikte sanatsal faaliyetler gerçekleştirme imkanını buluruz” dedi.
   Daha sonra söz alan Vayab Başkanı Yaşar Adıyaman ise Tuşba Belediyesi'nin nazik daveti için teşekkür ederim, sanatçılar,şairler ve yazarlar olarak gayemiz Van' da kültürel ve sanatsal programlar tertip etmektir. İsitiyoruz ki bu çalışmaları belediyelerimiz ile birlikte yapalım. Inşallah bu kahvaltı vesilesiyle önümüzdeki süreçte Tuşba Belediye'mizin uygun gördüğü program doğrultusunda okullarda şiir dinletileri düzenleme düşüncemizi hayata geçiririz, diyerek sözlerini tamamladı.
    Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani ise yaptığı açıklamada, bundan sonra şair ve yazarları aramızda görmek istiyoruz, okullarımızda öğrencilerimiz ile sizleri birebir tanıştırarak yetenekli ögrencileri de aranıza dahil edeceğiz inşallah diyerek sözlerini tamamladı.
    Kahvaltıda son olarak söz alan Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ise yaptığı konuşmada, Tuşba Belediyesi olarak her zaman sanatçılarımızın yanındayız. Yakında çok geniş ve özel olarak hazırladığımız Kültür Merkezini faaliyete sokarak sizlerin hizmetine sunacağız. Çünkü inanıyoruz ki bir toplumun sanat ve edebiyatı eksik ise o toplumun hayati kılcal damarlarından biri eksiktir bu vesile ile kahvaltı davetimize icabet eden siz değerli sanatçılarımız ve şairlerimize teşekkür ederim, ayağınıza sağlık” ifadelerini kullandı.