Özgökçe: 'Sandıkta Adallet Teceli Edecek'

AK Parti’nin Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, sandık üyeleri ve sandık müşahitleriyle bir araya geldi.

VAN 24.03.2014 19:27:41 0
Özgökçe:
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti'nin Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, sandık üyeleri ve sandık müşahitleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu ve yaklaşık bin kişilik davetli katıldı. AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu'nun yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Doç. Dr. Özgökçe, bütün çabalarının 30 Mart sabahı saat 07.00'de görev başında olup akşam saat 17.00'de bitecek ana kadar olduğunu kaydetti. Özgökçe, "Bütün bu çalışmalar bir maraton gibi düşünülürse, bizlerin bütün bu gayretleri ve sizlerin çalışmalarının hepsi, en son gün olan 30 Mart'taki bitiş çizgisidir. İnanıyorum ki bütün bu kardeşlerimizin o gün nöbetteki bir asker gibi gözlerini kırpmadan tüm günü dolu dolu geçirecekler. Gelen bütün seçmen kardeşlerimize en doğru şekilde oyunu kullandırıp, Allah'ın izni ile sonuçları alıp gerekli yere teslim edinceye kadar boş durmayacaklar. Çünkü zafer için en önemli köprü burasıdır. Onun için bu 8 saat çok önemlidir, ona hazırlık yapmalıyız. Biz hileyle bir oyu nasıl kazanacağımızın peşinde değiliz. Biz helal bir oyumuzu nasıl kaybetmemenin çabası içerisindeyiz. Görevimizi yaparken en son ana kadar yerine getirmemiz çok önemlidir. Sayım yapılırken çıkmamalı, oy sayımı bitinceye kadar sandıklarımızın başında durmalıyız. Bizim en önemli bildiğimiz ve namusumuz gibi düşündüğümüz her bir seçmenimizin oyuna kendi oyumuz, kendi namusumuzmuş gibi sahip çıkmalıyız. Çünkü herkesin oyu bizlere emanettir, sizlere emanettir. İnşallah inanıyorum ki bu akşamki birlikteliğimiz beraberliğimiz 30 Mart'ta başta Tuşba'da, büyükşehirde ve neticede Allah'ın izni ile bütün Türkiye'de AK Parti'nin en az yüzde 50'nin üzerine çıkmasına vesile olacaktır. Hepinize bu kutsal ve zor görevi üstlendiğiniz için ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım" dedi.

Osman Nuri Gülaçar ise, coşkulu kalabalığı görünce zaferin yakın olduğunu ifade ederek, "Allah'ın izni ile bu seçimlerde sizlerin çalışma ve yardımı ile AK Parti kazanacak, Van kazanacak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak, Türkiye kazanacak. 30 Mart bizler için çok önemli. Size çok iş düşmekte. Bu kutsal vazife çok çetrefilli ve zor bir görevdir, ama Allah'ın izni ile inanıyorum ki siz hakka ve hukuka, adalete gönül veren insanlar hiçbir haksızlığa, hiçbir baskıya izin vermeden adaletli ve demokratik bir sonuçla zaferin habercisi olacaksınız" diye konuştu.

Burhan Kayatürk ise, demokrasi sisteminde en önemli işaretin sandık olduğunu ifade ederek, "Bu nedenle sandığı çok önemli görüyoruz. Biz bu nedenle halkın takdirini, hakkın takdirinden sonraki en önemli takdir olarak görüyoruz. Gerçekten sizin yaptığınız iş önemlidir. Sizin yaptığınız iş değerlidir, sizin pazar günü yapacağınız iş kutsaldır. Bunu çok iyi bilmek lazım. Türkiye'de bugüne kadar halkın iradesine her 10 yılda bir ihtilal yapıldı. Asıl devrimi halk sandıklarda yapar ve kendine hizmet etme noktasında inandığı kişileri görevlere taşır" şeklinde konuştu.