Özgökçe: Hiçbir mahallemiz asfaltsız kalmayacak

'VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ'

VAN 16.06.2015 20:12:18 0
Özgökçe: Hiçbir mahallemiz asfaltsız kalmayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Altıntepe, Şemsibey, Seyran Tepe ve Abdurrahman Gazi Mahallelerinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, hiçbir mahallenin asfaltsız kalmayacağını söyleyerek, "Tüm mahallelerimizde, asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Allah'ın izniyle Tuşba'nın sınırları içerisindeki hiçbir mahalle asfaltsız kalmayacak" dedi.
Bölge: Burhan Ergin
Havaların ısınmasıyla birlikte Tuşba Belediyesi'nin asfalt çalışmaları devam ediyor. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'ye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk ve encümenler eşlik ederken, mahalle halkı Özgökçe'ye büyük sevgi gösterdi.
 
"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ"
Vatandaşlara verdikleri sözlerin tek tek yerine getirildiğini kaydeden, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, "Bizler Tuşba Belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz en önemli sözlerden birisi olan ve bölgemizde büyük sıkıntılara yol açan yolların açılması, akabinde yolların alt yapısı bittikten sonra hem doğalgaz, hem VASKİ ile ilgili kanalizasyon içme suları biten 20 metrenin altındaki Tuşba'daki bütün yollarımızın sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çalışmalara Seyran Tepe Mahallemizde başlamıştık. Seyran Tepe Mahallemizin akabinde imar ile ilgili sıkıntısı olmayan ve alt yapı sorunu bitmiş olan bütün mahallelerimizde, ana arterlerdeözellikle servis yollarımızda biz gerekli olan asfalt çalışmalarımızı bitirdik" dedi.
İnsanların bugüne kadar tozdan büyük rahatsızlık duyduğunu belirten Başkan Özgökçe, Tuşba'ya bağlı bütün mahallelerde asfalt çalışması yapılacağını anlattı.
Özgökçe, sözlerini şöyle sürdürdü;
 "Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde insanlarımıza, vatandaşlarımıza hakikaten bugüne kadar tozdan kalkıp bir çamaşırlarını bile dışarıya asamıyorlardı. Tozdan sürekli ciddi rahatsızlıklar meydana geliyordu ve alt yapısı bitmiş 20 metre yerin altındaki Tuşba Belediyemize ait olan bütün yolların ihalesi gerçekleşti. Bütün yollarımızın sıcak asfalt ile kaplanması devam ediyor. Allah'ın izniyle sırasıyla Altıntepe, hemen akabinde İskele, Şemsibey, Akköprü, İstasyon ve geri kalan bütün mahallelerimiz bittikten sonra bizlere ait olan köylerimizde de yine bizlere ait olan yolların kilit taşı uygulamalarını hem de asfalt çalışmalarını devam ettiriyoruz. İnsanlarımız bu güzellikleri fazlasıyla hak ediyorlar ve bu güzel yollarımızı bölgemize kazandırılması adına yapmış olduğumuz bu çalışmayı geceli gündüzlü sürdürüyoruz. İnşallah bundan böyle Tuşba'da yaşayan insanlarımız ayda bir kere ayakkabını boyayacak. Bildiğiniz üzere eskiden sabah boyuyorduk. Akşam tekrar o tozdan dolayı bir daha boyamak zorunda kalıyorduk. Vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabilmesi için, daha sağlıklı bir ortamda yürümesi için dönem sonuna kadar asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımız Tuşba halkımıza hayırlı olsun. İnşallah insanlarımız hak ettiği bu hizmetleri geriye kalan park alanlarımızla, diğer bütün çalışmalarımızı yapacağız"
Ardından konuşan Abdurrahman Gazi Mahalle Muhtarı Ümit Kızıltaş ise hizmetlerinden dolayı Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'ye teşekkür etti.
Daha sonra Başkan Özgökçe, asfalt silindir makinasının direksiyonuna geçerek, bizzat asfalt çalışması yaptı.